Legjobb természetes
lakásillatosítók egy helyen

Kinifomult és elegáns

Napjainkban egyre több időt töltünk otthonunkban, dolgozunk, tanulunk, főzünk és a családdal, barátainkkal vagyunk. Miért ne használhatnánk ki ezt a lehetőséget arra, hogy fenséges illatokkal vegyük körül magunkat?! Ugye te is szereted, amikor belépsz egy helyiségbe és egyszerűen finom, letisztult és kellemes illat fogad? Mindenkinek eszébe jut egy ilyen hely. Legyen a te otthonod is kellemes illatú.


Egy illat jótékony hatással van lelkünkre, feltöltődünk tőle, hatékonyabbak leszünk és ellazulunk. 

Illat, amibe mindenki beleszeret...

Azonban nem mindegy, hogy milyen illattal vesszük körbe magunkat. Sokszor a boltban kapható termékek mesterséges anyagokkal vannak tele, melyek inkább ártanak, mint használnak. Illatuk pedig se nem kifinomult, se nem természetközeli. Legfőképpen ez az indok vezérelt minket akkor, amikor kitaláltuk, hogy saját illatosítókat készítünk. 

„Természetes illatosítóink visszaidézik olasz nyaralásunkat, Firenze utcáján bolyongva vagy éppen a gyümölcsfák alatt eltöltött kellemes időket. A levendulaszüretet, virágok megannyi illatát vagy egy wellnessfürdőben töltött napot. „

Próbáld ki kedvenc illatainkat és hagyd, hogy egy kellemes légkört teremtsenek.

Termékeink készítése során nagy figyelmet fordítunk alapanyagainkra. Növényi bázisolajakat, 100% tisztaságú szójaviaszt, valamint vegán illat és illóolajakat használunk fel. Terveink között szerepel egy újrahasznosítható rendszer kialakítása. Mivel szójaviaszt és növényi bázisolajakat használunk, termékeink sokkal tovább tartanak, mint bolti társaik. Nem beszélve arról, hogy így egészségedet és környezetedet is megóvod. 

5/5
Tulajdonságok
Vegán 100%
Környezetbarát 100%
Természetes 100%
0
    0
    Kosár
    A kosarad jelenleg üresVisszatérés a vásárláshoz